Kleinschalige professionele en flexibele kinderopvang in huiselijke sfeer

  Gastouderopvang Marian Corvers     

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Marian en Manuela Corvers

Wij zijn Marian (geboren 30-12-1963) en Manuela (4-8-1988) Corvers. Ik (Marian) ben in het gastouderschap gerold omdat ik vroeger vaker op de kinderen van mijn broer heb gelet. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Toen ik een advertentie voor gastouders zag staan heb ik de stap genomen om gastouder te worden en ook op kindjes van anderen te gaan letten. Dit viel goed te combineren met de zorg voor onze dochter (Manuela) die destijds nog klein was.

Mijn eerste gastkindje was een baby van 3 maanden oud. Zij is 12 jaar bij ons gebleven en ging zelf mee op vakantie. Ik haal veel voldoening uit het plezier dat de kinderen bij ons bleven. En doe dit werk, nu samen met mijn dochter, na al die jaren nog steeds met ontzettend veel plezier.


Inmiddels hebben vele kinderen bij ons een geweldige tijd gehad. Omdat wij met z'n tweeen werken komen de kinderen nooit aandacht te kort. Manuela is mijn vaste achterwacht en helpt mee bij het reilen en zijlen van de opvang. Samen ondernemen we veel met de kids en plannen we leuke activiteiten.