Kleinschalige professionele en flexibele kinderopvang in huiselijke sfeer

  Gastouderopvang Marian Corvers     

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Gastouderopvang en kinderopvangtoeslag

Gastouderopvang is een professionele vorm van opvang waarbij tussenkomst van een gastouderbureau noodzakelijk is om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Het gastouderbureau biedt cursussen aan, ondersteunt bij de opvang en evalueert deze samen met u. Daarnaast controleren zij periodiek de opvang op veiligheid en hygiene. Ik werk samen met Gastouderbureau Liefbeestje in Weert, Gastouderland,  onderstaande knop komt u op de website van Gastouderservice Liefbeestje.

Via de knop "toeslagen.nl"  komt u op de pagina van de belastingdienst waar u kunt berekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen. 

Open Ma T/M Do

07:00 -18:00

Vrijdag

07:00 tot 18:00

Opvangvormen

U kunt bij ons terecht voor dagopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Uw kind kan desgewenst naar school gebracht of van school gehaald worden. In overleg met u worden hier afspraken over gemaakt en vastgelegd zodat het brengen en halen altijd naar uw wens verloopt. 

Kosten

In tegenstelling tot opvang in een kinderdagverblijf betaalt u bij gastouderopvang enkel de dagen en uren die u van te voren gereserveerd heeft. U zit niet vast aan hele dagdelen die u af moet nemen waardoor u nooit betaalt voor uren waarop u geen opvang nodig heeft zoals in een kinderdagverblijf of reguliere buitenschoolse opvang. Hierdoor valt gastouderopvang vaak goedkoper uit!


U betaalt bij mij voor dagopvang en buitenschoolse opvang: €5,35 per kind per uur ,per 1 januari 2019 geld een uurtarief van 5,50 per uur,per kind

(plus de maandelijkse kosten van het gastouderbureau)


Voor overige tarieven kunt u kijken op de tarievenpagina